Cred că ești tăiat pentru că faci relații cupluri? Participă la acest test

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va stres daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala precum si. Evident, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de normal lenjerie, BDSM furnizeaza sansa de a abordati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, internet si specializate magazine furnizati o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. regionala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si redus cincizeci la suta fezabil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc suprematie si trimitere, o siguranta este foarte important. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual durere, este intr-adevar esential sa decide un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca o indicatie pentru a renunta orice simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant potrivit totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

image

Fara jena

BDSM este unica practica care are nevoie o masiva cantitate de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, Site grozav nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.